Monday, 28 May 2012

VIDEO JAMBAN!!! CEPAT TENGOK SEBELUM DI "BANNED"


gambar sekadar hiasan

Saksikan VIDEO JAMBAN terbaru sebelum video ini di "banned" kan oleh Youtube! 

Sebarang komen amat di alu2kan

video



LIVE : Percubaan sedang di jalankan

Kami sedang menguji beberapa alatan teknikal persediaan untuk penyiaran siaran langsung. Insyallah pada bulan Jun nanti kami akan menyajikan kepada anda Siaran Langsung (LIVE) setiap program pilihan.

Pastikan anda tidak ketinggalan dan sentiasa melayari laman blog kami untuk mengetahui berita terkini

Kini anda berpeluang mengikuti program-program di mana sahaja anda berada tanpa perlu hadir (jika keuzuran).

Gambar sekadar hiasan

SIARAN LANGSUNG

Kini anda berpeluang mengikut siaran langsung di blog ambo. Siaran langsung ini akan di maklumkan terlebih dahulu siarannya di blog ini, contohnya seperti berikut:

Program : Ceramah Isu-Isu Semasa
Tarikh : 28 Mei 2012
Masa : 9.30 malam
Tempat : Dewan orang ramai, Cherang Ruku (LIVE)

Apa yang perlu anda buat just klik PLAY bila dah tiba masanya :) selamat menonton. Terima kasih.

PAS khianati bangsa sendiri!


Terkejut juga tadi bila baca kenyataan yg di buat oleh sahabat ambo ini, kenyataan yg terbuka dan berani.

Ambo tidak terkejut soal bayaran kepada seorang Cina, tetapi ambo hairan kenapa PAS suka buat kerja tergesa-gesa. sebelum ni takde la pulak nak pikir pasal pembangunan tup-tup dkt dgn PRU byk la pulak projek super-mega mereka.

Apakah projek pembinaan Pasar Besar Pasir Puteh ini berkonsepkan Pasar Rakyat? Kena kutip derma lagi ke? Atau tunggu nak cari tanah-tanah kosong nak 'tukar' dgn kontraktor yang akan buat Pasar Besar tersebut?

Apapun kita akan bongkar setiap perbuatan PAS yg sentiasa mengkhianati Rakyat Kelantan!

DENGAR CITER ADA 'ORANG' DAPAT KOMISEN DARI URUSNIAGA TU, TUL KE :)

Sultan Kelantan tidak di jemput?

Pelik lagi heran, jika 19 tahun dahulu KDYMM Tuanku Ismail Petra, Sultan Kelantan pada masa itu merasmikan perletakan batu asas Jambatan ke-3 Kelantan di Palekbang Tumpat.

Tapi pada hari ini, sebuah projek bertaraf super-mega Lebuhraya Rakyat Kelantan tanpa tol tidak pula di rasmikan oleh KDYMM Tuanku Faris Petra, Sultan Kelantan sekarang.

Apakah PAS 'malu' untuk menjemput KDYMM Tuanku Sultan? Atau PAS ada muslihat lain?

Rata-rata mengatakan bahawa perletakkan batu asas lebuhPILIHANraya tersebut ada kaitan dengan memancing undi dan mengaut keuntungan. Benarkah?

ATAU... PAS SUDAH MENJANGKA BAHAWA BATU ASAS LEBUHRAYA AKAN MENERIMA NASIB YANG SAMA SEPERTI BATU ASAS JAMBATAN PALEKBANG?

Gosip Panas! : Pemimpin bawak budak pompuan

Belum sempat ambo menghabiskan milo suam sudah mendapat jawapan Parti mana yang menang di setiap DUN dan Parlimen seluruh Kelantan. Hebat tul org Kelantan berpolitik.

Ambo tabik dekat semua 'penghuni' kedai2 kopi seluruh Kelantan, kerana mereka la ambo mendapat berita yang tak di siarkan dalam mana2 media.

Gosip terbaru seorang Pemimpin Parti ehem ehem ehem bawa budak pompuan, hantar balik kul 2 pagi, mungkin sebagai balasannya di berikan payung untuk berniaga. Siapa? si polan tu cakap mano buleh ghoyakkkk !

Ceramah musim hujan, sengaja @ nak habiskan bajet?

Boleh di katakan setiap malam hujan akan turun, yg menghairankan ambo, puak PAS ni berani buat ceramah.

Adakah bg mereka x kesah cuaca camana? Siapa yg di tumpukan dalam ceramah? Apa kesan slps ceramah?

Atau PAS mmg sengaja nak kasitau program di byk?Maklumlah poster dan banner memenuhi setiap tiang lampu.

Atau PAS terpaksa menghabiskan budget yg terlalu byk sblm PRU?Ada yg dpt untung.

Atau PAS mmg xreti nk merancang? Pakat renung nanti kita diskus. Wasalam

CERPEPOL

Salam,
Terima kasih kerana anda sudi juga menjenguk blog baru ambo ini.
Blog ini mungkin berbeda dari blog2 yg lain.
Di sini anda akan dapat membaca CERPEPOL atau nama penuhnya

CERITA PENDEK POLITIK

Ceritanya pendek tapi bermaklumat. Selamat melayarinya di lain kali, Wasalam